PDF Pushtete të huaja PDF

Download Pushtete të huaja PDF from torrent
Title
ISBN
Author
PublisherCuneus
Pages count372
File size6.6 Mb
eBook formatPaperback, (torrent)En
Book rating0 (0 votes)
 rate rate rate rate rate

Book overview

Së fundi shtëpia botuese “Cuneus” ka botuar librin "Pushtete të huaja: teori e pastër e ideologjisë" nga Kenneth Minogue. Pushtete të huaja është një analizë historike dhe filozofike e ideologjisë që nga fillet e saja moderne të cilat kanë nisur të fuqizohen nga mendimi ideologjik i Marx-it dhe Engles-it.

Kenneth Minogue është profesor emeritus i shkencave politike në London School of Economics në Londër dhe një nga mendimtarët më konservativë të Evropës. Ai ka shkruar mbi liberalizmin, nacionalizmin, universitetin, ideologjinë, demokracinë dhe moralitetin, politikën, etj. "Pushtetet e huaja" është botuar për herë të parë më 1985 në kohën kur komunizmi ende mbante peng lirinë e shumë popujve në Evropë dhe në botë.

Ndonëse në përpëlitje për të rregulluar jetëne tyre politike dhe kulturore shqiptarët kanë nisur konversacionin edhe me të kaluarën e tyre të afërt. Besojmë se ky studim i profesor Minogue-ut do ta pasurojë atë. Libri vjen me një parathënie ekskluzive të autorit për botimin në gjuhën shqipe.


Download Pushtete të huaja (PDF)

We find 2 links on your book:

FilenameFormatSizeDownload
pushtete_t235_huaja.pdfPDF6.6 Mb
download ebook PDF
pushtete_t235_huaja.zipPDF.zip2.64 Mb
download ebook PDF.zip
pushtete_t235_huaja.torrenttorrent0.08 Mb
download torrent